[:bg]Здравей! 
Щом си попаднал тук, значи има голяма вероятност да се занимаваш с графичен дизайн, а те да се нуждаят точно от теб. Но нека стигнем до съществената част стъпка по стъпка:
Кои са те?
Те са TriplePro Bulgaria – българският клон на холандска компания с над 10-годишен опит в cross-channel маркетинга. Вярват в таланта на местните дизайнери и маркетинг специалисти и виждат бъдеще в content маркетинга на българския пазар. В последната година са натрупали сериозен опит и се фокусират върху създаване, разпространяване и измерване на маркетинг съдържание за компании от малкия и средния бизнес, неправителствени организации, стартъпи и скейлъпи, както от България, така и от цяла Европа.
Какво очакват от теб? 
Имат нужда от свежо попълнение в техния криейтив екип. Освен вървежен профил в Instagram, за тях е важно да притежаваш качества като:

  • Отлично владеене на Adobe Photoshop и Illustrator
  • Опит в уеб дизайна и дизайна на съдържание за социални мрежи
  • Добро работно ниво на английски език
  • Критично и креативно мислене

Ако пък се познаваш с HTML, знаеш това-онова за печатните процеси или имаш образование в областта на дизайна и визуалните изкуства, шансовете да заемеш някой от десковете в офиса ни се увеличават значително.
Какви ще са задълженията ти? 
В по-голямата част от времето ще се занимаваш с дизайн на уеб сайтове и онлайн магазини, някои от които са на CMS система, за която се предвижда кратко обучение. Освен това ще разработваш различни визуализации за социални медии, принт материали и корпоративна идентичност. Голяма част от работния процес протича в тясна комуникация с колегите им в Холандия.
Какво ти предлагат? 
Ако нещата между вас се получат, ще имаш възможност да се потопиш във вдъхновяващата работна атмосфера на пространството ни и да станеш част от един малък, но прилично смахнат екип. Мнението ти ще има значение за тях, а пътят към професионалното израстване в компанията ще е широко отворен. И последно, но не на последно място, разбира се – предлагат нетно месечно възнаграждение между 800-1200 лв. в зависимост от опита, както и бонус схема, обвързана с индивидуалното ти представяне.
Ако си стигнал дотук и предложението ни ти звучи примамливо, единственото, което очакват да направиш е да им изпратиш актуално CV и портфолио с твои проекти на info@triplepro.bg, а те ще се свържат с теб, ако вътрешният глас им подскаже, че ще си допаднете.[:]