Screen Shot 2014-07-30 at 3.30.45 PMПреди броени дни нашите партньори и приятели от СуперХостинг.БГ пуснаха страхотна лятна кампания под надслов “Излез навън! Остави на нас грижата за твоя сайт!”
Погълнати от служебни ангажименти и непрестанно гонещи срокове и задачи, отделяме все по-малко време за подобряване на нашето здраве, тонус и настроение. Идеята зад тази кампания е да стимулира колкото може повече хора да излязат навън, да спортуват и да се забавляват сред природата.
Затова СуперХостинг.БГ организират лятна томбола за вълнуващи приключения на открито, в която участват всички клиенти, закупили промоционален хостинг план в рамките на кампанията. Всяка седмица до края на промоцията ще се теглят по 5 късметлии, които ще спечелят по една от следните награди:
• 9 ваучера за морски пътешествия с каяк в Гърция
• 9 ваучера за скок с бънджи от мост на Витиня • 9 ваучера за панорамни полети с парапланер
• 9 ваучера за гмуркане край Созопол
• 9 ваучера за урок по скално катерене
От най-голямата хостинг компания в България дават възможност на своите клиенти да закупят хостинг план с неограничен трафик, модули за опримизиране на скоростта на сайта и много сървърна мощ с до 57% отстъпка и да спечелят тези страхотни награди. Очертава се вълнуващо лято, изпълнено с много смях, приключения и незабравими спомени. Вижте повече за лятната кампания на СуперХостинг.БГ ТУК.