[:bg]Startup Job Fair vol.2 за втори път срещна стартиращи компании с хора, които да се присъединят към екипа им и да допринесат за реализирането на идеите, иновационните проекти и цялостното им развитие. Някои от неформалните срещи се превърнаха в работни взаимоотношения.


RooBar се включиха в изложението за първи път. Обявените от тях позиции бяха Специалист Социални Медии и Стажант Графичен Дизайнер. По време на събитието са се срещнали с много хора, което е било интересно и вдъхновяващо преживяване.
С няколко от посетителите разговорите са продължили между 15-20 минути. Измежду всички тях се е появила Алис, с която както казва Маргарита от екипа на RooBar са си паснали почти моментално. Алис се е интересувала от конкретно обявената от тях позиция Специалист Социални Медии и е била подготвена с въпроси към компанията. Получило се е истинско интервю.

И така Алис вече е част от компанията, която постоянно расте и се развива. Вписва се много добре в екипа и споделя, че се чувства отлично на мястото си.
Обявеното стажантско място също скоро ще бъде заето от момиче, с което са се срещнали по време на Startup Job Fair. „Така че 2 от 2, не е зле“, добавя Маргарита.


Роо Брандс са български производител на сурови био десерти Роо‘бар и курабийки. Храната, която правят има история и я разказват вече четвърта поредна година в България и още 46 страни по света.
Всякакви въпроси, свързани със събитието може да ни задавате на startupjobfair [at] betahaus.bg[:]