[:bg]След три успешни Startup Job Fair събития, в betahaus броим дните до предстящото ни Startup Job Fair vol. 4 на 25ти Март.
Междувременно Smart Organic подкара 2017-та доволно с нов Маркетинг Мениджър в лицето на Ралица Ангелова.
Vol. 3 от предходния Ноември срещна предстатвители на екипа им с над 50 човека, сред които и Ралица, за която казват, че още там бързо припознават като подходящото нужно парче от пъзела си.маркетинг
Събитието дава гласност на участието им и са приятно изненадани от големия брой кандидати, които идват специално заради тях. Срещат много интересни и силно мотивирани хора, а атмосферата и динамичната среда дават рамо на бърз, приятен и продуктивен процес по качествен подбор.
Казват, че с Ралица се срещат за около 5 минути, което се оказва достатъчно за убедителен клик. Все пак я канят и на последващо интервю, което и протича според позитивните очаквания от изложението. Така вече 3-ти месец Ралица ръководи маркетинговия им отдел – успешнo начало и насока както за нея, така и за Smart Organic.


Smart Organic е водещ производител и дистрибутор на био продукти с присъствие във всички големи български вериги и успешни продажби в над 45 държави. Там работят над 100 служители, като Макретинг отделът се състои от 6-ма. В събитието ни Startup Job Fair Vol.3 взимат участие 4-ма от екипа зад щанда на Smart Organic. Споделиха ни, че всички са с много позитивни впечатления от деня и ефективността и горещо препоръчват събитието както за фирми, така и за кандидати.[:]