Нашите обитатели от Sparkle Development, Илиан Кончев и Димитър Ячев, имат нужда от сериозно подкрепление за нов проект. Ето всички детайли:

Sparkle Development разработва софтуер за някои от най-големите online брандове в Америка и Европа. Нашите софтуерни инженери работят директно с екипите за разработка на тези компании, с цел да доставят възможно най-качествен продукт.
В момента събираме екип от опитни LAMP разработчици и търсим правилния човек който да се присъедини към нас.
Можете да сте този човек, ако в последната си работа сте:
– Работили като senior PHP разработчик или архитект.
– Били сте лично отговорен за изграждането на цялостни решения, заедно с екипа си.
– Обръщали са се към Вас за помощ в решаването на по-сложните проблеми.
– Съблюдавали сте работата на другите разработчици и държите на качествен код и спазени срокове.
– Имате практическа работа в екип, говорещ предимно английски език.
Като PHP eксперт очакваме от Вас:
– Познания по възможности на PHP, с които повечето разработчици не са се сблъсквали.
– Разбиране на целия LAMP-стек, както и на HTTP протокола.
– Сериозен опит с по-популярните PHP Framework-ове, познания върху работата им, както и design pattern-ите около които са изградени.
– Опит в работата с целия технологичен стек – от настройките на сървъра и базата данни до изграждането на потребителския интерфейс.
– Опит в изграждането на бази данни, използвайки различни решения (MySQL, PostgreSQL, MongoDB) както и работа с ORM-mapping продукти.
– Познания и опит в използването на автоматизирано тестване за гарантиране качеството на софуера.
Поведението на комапнията ни отразява това на нашите клиенти. Искаме да работим с колеги, които:
– Се гордеят с това, което правят. Продуктът, който доставяте казва всичко за Вас като инженер и професионалист.
– Разбират че софтуерните разработки са колективно дело, и желаят да участват в тях редом с други разработчици, без значение от местонахождението им.
– Имат позитивно отношение и са настроени към решаване на проблеми. Обичаме тези, които приемат предизвикателствата и отбягваме такива, които постоянно намират причина да посочат защо нещо не може да бъде направено.
– За съжаление не всеки продукт може да бъде перфектно специфициран или описан, поради което разчитаме, че ще се чувствате комфортно, работейки с “не-чак-толкова-перфкетни” описания.
Ако сте подходящият кандидат ще имате възможност да работите в компания, фокусирана изцяло върху технологиите, създадена и управлявана от разработчици. Това означава, че ще работите по страхотни продукти заедно с хора като Вас самият.
Освен, че сме прекрасно място за работа, предлагаме и атрактивно възнаграждение, осигуровки върху пълната заплата и избягваме работенето overtime.
За контакт: konchev[at]gmail.com или минете през betahaus