Your payment network
Settle

Крис, Цвети, Свобода, Диди, Христо и Венера / според реда в снимката / –  са екипът зад Settle България

И много се радваме, че са част от нашето работно пространство.

Settle е платформа за мобилни разплащания.

Технологията им е с над 10 годишна история.

Всичко започва през 2006 г. в Норвегия, когато основателят на компанията Даниел Дьодерлайн създава нов метод, чрез който хората да могат да изпращат пари по-бързо и лесно от всякога. През 2011 получава патент, позволяващ изцяло мобилни плащания през приложение.

България е четвъртата страна, в която Settle има официално представителство след Норвегия, Хърватска и Кипър. Като Settle е достъпен и в останалите 23 страни от ЕС. 

Разликата спрямо други подобни мобилни приложения е, че Settle свързва хора и бизнеси непосредствено. Платформата ни е насочена както към крайни потребители, така и към търговци. Нашият модел се стреми към това всички участници да са част от уникална екосистема, в която да печелят, партнирайки си. 

мобилни разплащания settle българия

„В момента договаряме партньорства с различни e-commerce платформи, благотворителни организации, медийни групи и търговци. Така че очаквайте скоро възможността да се разплащате със Settle навсякъде. Междувременно може да си свалите Settle от тук и да започнете мигновено да разменяте пари със свои приятели, роднини и колеги. Трябва ви само телефонен номер и 1 свободна минутa за регистрация. Супер удобно е да си споделите сметката за обяд или подаръка на някой колега.“

Екипът избира да работи от coworking, вместо от традиционен офис

„Предпочетохме coworking обстановка, защото самите ние обичаме разнообразието, споделянето и свободата. Нашата компания е изтъкана от индивидуализъм, упоритост и скандинавски хумор, като фирменият ни маскот Bacon – домашното мини черно прасенце на нашия CEO. betahaus е прекрасно съчетание от централна и любима Софийска локация, жестока гледка и вдъхновяваща среда от разнородни обитатели. Общо взето – чувстваме се в свои води.“   

Стартират днес, 08.03. И  ще се радват на всеки, който свали приложението и им даде обратна връзка, предложения и идеи. 

Твоят начин. Settle.