крафт бира,НАЛИВНА БИРА,автомат за кафе,self service beer,beer machine,планове за развитие,безалкохолна бира,автомат за бира

На Шипка 6 си имаме наливна бира от автомат или биромат, както го наричат създателите му. 

betahaus е втората локация в София, на която можеш сам да си налееш крафт бира и да си платиш с карта.

за около два месеца, на шипка 6 сме консумирали малко повече от 60 литра.

Итай е основател и главен пивовар на ID brew, крафт бира

Израснал е и е учил в различни държави. Една от тях е Германия. Именно там се запознава с бирената култура и разнообразие. 

Екипът им се състои от две основни звена, едното е това, което се занимава с производството и дистрибуцията на бирата, а другото е това, което се занимава с разработката на софтуера и хардуера за машините ни. 

защо реши да правиш бира? 

beer glass
pale ale beer
draft beer

как се роди идеята за “автомат за бира”? 

автоматът за бира може да бъде успешен, както автомата за кафе? 

какви са плановете ви за развитие? 

Към момента екипът има капацитет да прави по 2 машини на месец, но са си поставили за цел в следващия месец да удвоят бройката на производство, а в близките няколко месеца това да се развие драстично.

крафт бира,НАЛИВНА БИРА,автомат за кафе,self service beer,beer machine,планове за развитие,безалкохолна бира,автомат за бира

Бироматите се брандират и подготвят от тях. Софтуерът и хардуерът са изцяло тяхна разработка, като цялата среда от машини, софтуер и хардуер се контролира и управлява отдалечено през интегрирана Cloud система, също изградена от тях.