Office Hours са моментите, в които експерти от различни области, ще ни дават съвети как да се справяме по-лесно със всичко, което не е пряко свързано с основната ни дейност, но е жизнено важно за нея. Консултациите започват следващата седмица и затова в няколко блог поста ще представим нашите експерти.

Всеки първи вторник от месеца от 17,30 часа при нас ще е г-н Любен Белов, който ще ни дава съвети как да стартираме свой бизнес. Областите му на експертиза са набиране на първоначален капитал от частни инвеститори и фондове за рисков капитал, елементи на презентацията и на преговорите с инвеститори, изчистване на елементи от бизнес модела и основни понятия във финансовия план.
Опитът, на базата на който можем напълно да се доверим на консултациите на г-н Белов е значителен. Той е част от екипа на LAUNCHub, член е на журито на няколко международни конференции за стартиращи компании и рисков капитал (Eureka VF, Istanbul 2012, MOBIT, Thessaloniki 2012) и е бизнес консултант по бизнес процеси като фрийленс и мениджмънт консултант в PwC.