Office Hours са моментите, в които експерти от различни области, ще дават съвети на нашите обитатели как да се справят със всичко, което не е пряко свързано с основната им дейност, но е жизнено важно за нея. Консултациите започват следващата седмица и затова в няколко блог поста ще представим нашите експерти.
Всеки трети вторник на месеца от 17,30 часа г-н Румен Илиев ще консултира обитателите на betahaus как се създават компании и как се намира финансиране за тях. Той има значителен опит в Business Process Mapping, Business Strategy и Corporate Risk Management. Преди да се включи в екипа на LAUNCHub като портфолио мениджър, г-н Илиев е работил като консултант в PWC. Свободното си време обича да прекарва високо в планината.
Веднага след него, от 18,30 часа застъпват господата Панайот Христов и Велислав Панчев, за да ни кажат как да водим сметките си и да нямаме проблеми данъчните институции. Те ще отговарят експертно на всички ваши въпроси свързани със счетоводство, данъци, НОИ, НАП, ДОО, ДДС и други съкращения, които въпреки че не са на английски, имат нужда от сериозно обяснение.
За да има повече от 6 години успешен опит в областта на счетоводството, г-н Христов се разбира чудесно със симпатичните данъчни служителки. Той е бил главен счетоводител на инвестиционен холдинг с активи от 30 млн. евро и е член на управителния орган на две неправителствени организации.
Г-н Панчев е с повече от 6 години счетоводен опит. Ръководил е проекти за внедряване на софтуер в предприятия с над 2000 души персонал. Тесен специалист по трудово и осигурително право.