[:bg]betahaus вече има своя ексклузивен интернет партньор – NET 1.
Ние сме една от малкото компании в София, които се възползват от 1Gbit скорост, а какво по-хубаво от това за едно споделено работно пространство? Гигабитовата връзка променя изцяло начина, по който функционира бизнесът. 1Gbit през оптично трасе дава невероятна скорост и стабилност на интернет връзката. Когато основно работата ти е свързана с интернет, скоростта е от значение. При тази скорост, всички обитатели получават свръх бърз и качествен интернет с малко закъснение по всяко време.
Още едно предимство, което получаваме е IPv6. Това e протокол, който предстои да измести IPv4 в следващите години. Ние сме едно от първите работни пространства в световен мащаб, които предлагат dual stack (паралелна работа на IPv6 и IPv4) за своите обитатели. Предимствата са много, но с постепенното въвеждане на технологията ще стават по-осезаеми. Основното е, че всяко устройство (компютър или смартфон), получава свой собствен ip адрес, видим в интернет, което подобрява значително работата на peer 2 peer приложенията. Скоростта на зареждане на страници, които са видими през IPv6 също е подобрено.
Като партньор на betahaus НЕТ 1 ще предостави специални услуги за обитателите на betahaus. Само за тях НЕТ 1 ще предложи преференциални условия за домашен интернет и телевизия.
Какво чакаш – ела и пробвай безплатно един цял ден работното пространство.


НЕТ 1 е един от водещите телекомуникационни оператори в град София. Компанията функционира от повече от 8 години като oбслужва както индивидуални, така и много корпоративни клиенти. НЕТ 1 притежава над 2000 км. собствена оптична мрежа в гр. София, която е изцяло подземна, което гарантира 100% защитеност срещу електромагнитни смущения, прекъсвания и атмосферни влияния. Активното оборудване, използвано от компанията отговаря на най-високите европейски стандарти.
НЕТ 1 предлага широка гама от телекомуникационни услуги за малки и големи корпоративни клиенти, които обезпечава с навременна техническа поддръжка и персонално отношение.[:]