С радост съобщаваме на всички betapitch ентусиасти, че дойде и най-дългоочакваната новина около състезанието, а именно – наградите.

По стара традиция победителят на софийския кръг на betapitch ще получи страхотната възможност да стане част от обитателите на betahaus | sofia напълно безплатно в рамките на 6 месеца.
През този период отборът победител ще има на разположение цялата база на бетапространството, за да работи върху проекта си и да го превърне в успешен продукт.

Освен чисто материалната облага, победителят ще се ползва с пълната подкрепа както на обитателите, така и на цялата общност.

Безплатното бюро, пък, този път върви и с безплатно кафе! Осигуряват го приятелите ни от Alberto Poli – кафето, с което се прави прочутото ни капучино.

В духа на високите технологии победителят ще се сдобие и с чисто нов смартфон HTC Desire 601, любезно предоставен от нашите партньори от HTC.

Черешката на тортата от награди е поднесена от акселератора hub:raum, който в деня на betapitch ще избере един от участващите отбори и ще му предостави уникалната възможност да се включи в hub:raum Krakow WARP – 8-дневна програма за развитие на идеи, която е своеобразна подготовка за по-нататъшно финансиране от акселератора. На въпроса защо си струва да участвате, отговорът, който дават, е: to raise money in 8 days = RAISE MONEY SOONER!

Така че, който не е разбрал, апликационната форма е тук. Крайният срок е 2 ноември 23:59ч.