Фондът за сийд инвестицци LAUNCHub има удоволствието да обяви отварянето на четвърти по ред прозорец за кандидатстване за инвестиции в стартъп компании от дигиталната сфера.
Набирането на кандидатури започва на 30 Септември и ще продължи до 3 Ноември 2013 година. Целта на фонда е да идентифицира най-добрите инвестиционни възможности от най-обещаващите предприемачески екипи в България и региона на Югоизточна Европа, които искат да развият бързо бизнеса си.
Кулминацията на процеса на селекция ще бъде четиридневното събитие Дълъг Уикенд в края на месец ноември в София, на което класираните кандидати ще участват в допълнителна менторска и коучинг подготовка, ще представят инвестиционните си проекти на живо и ще получат възможността да бъдат одобрени за сийд инвестиция.

where can i buy cigars online

Най-високо оценените ще получат до 200 000 евро срещу дялово участие, както и възможността да се включат в специалната менторска програма, предвидена за Февруари 2014. Предимство при разглеждане на апликациите ще имат компании в дигиталния сектор, които вече са развили своята концепция, имат изграден екип и са близо до прототип. Процедурата за кандидатстване е отворена на сайта на фонда.

zp8497586rq