Преди да отворим врати винаги са ни питали какви хора ще има при нас. Може би един от най-често задаваните ни въпроси откакто отворихме също така е „Е добре де, кажете какви хора има при вас?“. Тази рубрика дължим на вас.
Играта на въпроси и отговори започва с нашия най-верен обитател Камен Димитров. Най-верен, защото той ни чака повече от половин година преди да отворим и откакто това се случи, в рамките на по-малко от два месеца, той е допринесъл вече с лекторство на събитието ни Skill Sharing, не малко вложено време и усилия в чужди идеи и проект, много смях и хубаво настроение: всички тези неща, които одухотворяват ежедневието наречено „coworking“. Освен с iOS, Камен се занимава с интерактивна медия и дизайн (openFrameworks) и в момента колаборира в визуалните артисти от phormatik.org върху различни проекти и инсталации. А сега – въпроси и отговори:
 
Ракажи ни за phormatik.org и какво е твоето участие във формацията?
Phormatik.org е група от креативни хора, които работят и колаборират в различни сфери, от фотография и филми, до интерактивна медия. Моето лично участие е да помагам и давам решения, и идеи за по „techy“ ориентираните прокети.
Върху какво си се фокусирал в момента?
Моято личен фокус е върху експерименти в интерактивната медия – от чисто софтуерни решения, до по-иновативни форми на комуникация и интеркация.
Как се отразява betahaus и коуъркингът на твоето работно ежедневие и на теб самия?
Аз съм човек, който винаги има нужда от разнообразие в работната среда и среща с нови хора. Betahaus ми дава точно това!
Имаш ли интересни съседи по бюро?
Засега не сме много хора, но пък интересното е, че всеки работи в различна сфера и има какво да покаже, сподели.
А виждаш ли вече възможности за съвместни проекти в бъдеще?
Винаги съм отворен за колаборации от всякакъв тип, така че определено виждам бъдеще!