Преди по-малко от месец, в нашия първи beta-бюлетин, тържествено ви съобщихме, че вече си имаме дом – централен, просторен и понастоящем ремонтиращ се активно.
Днес, с този първи пост, официално откриваме и нашето собствено виртуално местенце. Ако досега се подвизавахме предимно във Facebook (където за около година се сдобихме с близо 1200 приятели) и в twitter, то сега вече имаме и своя медия, която ще използваме за да ви представим подробно всичко, което някога сте искали да знаете за betahaus (но ви е било страх да попитате).
Виртуалният ни дом betahaus.bg е минималистичен, но изчерпателен. Тук можете да научите всичко за нас, за цените, за условията за работа в betahaus, за събитията, които сме замислили.
Ако имате питане, можете да погледнете дали вече не сме ви отговорили в списъка с най-често задавани въпроси.
Както виждате, блогът вече дава гласност на всичко актуално, а скоро ще може да използвате и форма за онлайн резервации (виж, докога ще има места, е друг въпрос).
След реалния старт на betahaus, в сайта ще се появят и няколко други секции засягащи живота в нашето коуъркинг пространство. Това обаче тепърва предстои.
Засега стига толкова приказки. Имаме работа за вършене, а времето, както добре знаете, никога не стига. Но винаги ще намерим колкото трябва, за да отговорим на всякакви въпроси, коментари и забележки. Вече знаете как да се свържете с нас, нали?