Здравейте на всички!
Искаме да ви представим началото на една поредица от събития, която е насочена към хората, които размишляват над нови идеи непрекъснато и такива, които имат уменията да осъществят проект, но им липсват добри идеи. Няколко пъти в годината ние ще събираме хора с различни и най-важното допълващи се умения, които имат желания и възможност да започнат едно ново начинание заедно.
Find a Co-Founder e speed networking събитиe, което събира инженери и бизнес хора, които искат да стартират бизнес и си търсят съдружник. Повечето успешни компании се стартират от един инженер, който създава продукта (програмист; архитект; ядрен физик) и един човек от бизнеса, който продава продукта (маркетолог; специалист продажби; човек със специфичен опит в дадена индустрия).
На самият ден предприемачи и програмисти ще разменят местата си, за да се срещнат през серия от кратки 5-минутни отрязъци от време. В края на това събитие участниците представят списък със събеседници, с които биха искали да поддържат връзка и ако в тях има съвпадения нашият екип изпраща информация за контакт.
Събитието е само с покани. Ще направим всичко по силите си, за да се запази съотношението 50/50 между разработчиците и предприемачите.

Find a Co-Founder

Благодарим ви за интереса. На записалите се ще изпратим покани за събитието до края на седмицата. За всички останали групата ще бъде отворена за записване преди следващата среща.  

Ваш beta екип!