[:bg]

В работното ни пространство се помещават цветни и ярки личности. Стартиращи и по-пораснали компании, фрийлансъри, агенции …
Те растат и се променят. И ние ще ви споделяме какво ново…

 

в betahaus има място и за твоя стартъп
присъедини се


Farmhopping е онлайн фермерски пазар. Екипът им е базиран в нашето работно пространство.
Платформата помага на забързания градски човек да пазарува чиста храна от малки български ферми, докато стои на компютъра си. Нямат складова наличност – това, което поръчаш, тепърва се произвежда от фермите и пристига до теб в рамките на 48 часа. Доставките стават предимно на адрес или на места, наричани още кооперативи. Betahaus е едно от местата, където можеш да получиш поръчката си.  
Идеята на тримата приятели – Михаил, Росица и Руслан вече 5-а година расте пред очите ни и разбира се променя.
Ето и какво ново при тях?

App-ът, една възможност на клиентите за най-лесна поръчка

Борим се да наложим истинската храна като полезна и вкусна алтернатива на масово произведената, но за тази цел да си купиш домашно кисело мляко трябва да бъде точно толкова лесно, колкото да отидеш до магазина и да купиш една кофичка. Вярваме, че с farmhopping приложението вече е дори по-лесно, защото никъде не трябва да ходиш – пускаш поръчка и ние ти носим продуктите вкъщи. Всички сме забили носове в телефоните си през голяма част от деня и мобилното приложение беше логична стъпка за развитие напред и нагоре. А и ни харесва да си гледаме логото до другите приложения на телефоните ни :)”

Една компания, която слуша клиентите си, защото…

“Те си поискаха приложението, а и от известно време ни беше мечта.”
Ако все още не сте го свалили – направете го от тук.
 

Online + offline…

“Освен приложението отскоро имаме и нов homepage 🙂 Също така досега доставяхме само следобяд, но наскоро пуснахме сутрешен слот за доставка от 9 ч. до 12 ч.
Най-голямата новина обаче покрай нас е, че подготвяме отварянето на физически магазин в София.
 

присъедини и своя стартъп в споделения ни офис

[:]