_DSC0596-1Farmhopping, член на бетахаус пространството са нашата голяма гордост. Те вече са част от семейството на Seedcamp. Тази година участниците бяха от всички краища на Европа. След три дни в Берлин, презентации и много нетуъркинг, те успяха да се наредят сред избраните 7, от общо 22 участвали екипа, които ще получат инвестиране. Всички 7 отбора, може да видите тук.
Farmhopping спечелиха първия betapitch sofia и бяха измежду финалистите на betapitch global. Това е значимо събитие за нас, за тях и цялата българска стартъп среда, тъй като за първи път на seedcamp участие има екип от нашата страна. Имали са възможността да се срещнат със 100 ментора и да представят себе си чрез 3 минутна презентация.
Seedcamp е един от най-големите и известни фондове за рисков капитал в Европа. Често е описван, като „Харвард на акселераторите“. Освен апликацията, която се попълва, друго задължително правило е да се изготви кратко видео на екипа, който стои за стартъпа. Видеото на farmhopping е дълго 1:39 минути, забавно е и задължително трябва да бъде изгледано. Screen Shot 2014-05-20 at 5.09.40 PM