office sofia center

често задавани въпроси

чзв

Споделените пространства са алтернатива на традициониия офис, кафенетата и домашния офис. Коуъркингът е не просто споделяне на работно място, а много повече – то е да си част от общност; да обменяш информация и идеи; да работите заедно.

В зависимост от нуждите си можеш да наемеш фиксирано място за сядане на споделено бюро, обзаведен офис с органичен достъп или да използваш light плана ни (hot desk) без да сключваш договор.

Имаш възможност да работиш и от четирите ни локации в София – ул. Шипка 6, площад Славейков, Advance Business Center и Sofia Tower (Mall of Sofia). Ако си член на betahaus, можеш да посетиш и други работни пространства от международната ни мрежа безплатно – в Берлин, Хамбург или Барселона.

Всякакъв. В betahaus можеш да срещнеш хора от най-различни сфери на дейност като IT, дизайн, маркетинг, гейминг, HR, финтех и др. От пространствата развиват дейността си малки и големи компании, работещи дистанционно хора или такива на свободна практика.

Да, възможно е. Можеш да пробваш и четирите ни локации, за да усетиш работната среда и да разбереш дали ти пасва.

Можеш да разгледаш coworking плановете и цените тук.

Коуъркинг пространството се състои от различни видове зони.

На всички наши локации има споделено пространство за работа, както и офиси с ограничен достъп; конферентни зали и телефонни кабинки, споделена кухня,  диспенсъри за газирана и пречистена вода, безплатно кафе и чай; self service мини маркет със здравословни продукти; принтер и скенер; асансьор.

Сградите на всички локации са с охрана, а в офис пространството се влиза със специална система за достъп. Външни лица не се допускат, освен в случаите, когато имаш работна среща.

Освен това разполагаме с 24-часово видеонаблюдение за допълнителна сигурност на обитателите. Ако все пак имаш нужда, можеш да използваш заключващите се шкафчета за съхранение на ценности.

Около betahaus на Шипка 6 важат правилата за почасово платено паркиране в „Синя зона“. Има и паркинг в близост до самата сграда – паркоместа могат да бъдат уредени при желание.

Площад Славейков попада в “Синя зона”, където е по-удачно да ползваш градски транспорт. Около betahaus Sofia Tower е зелена зона, могат да се договорят  паркоместа в подземния паркинг на мола. Паркирането около бетахаус ABC е свободно, но сградата също разполага с паркинг.

Да, сам избираш работното си време. Всеки член с месечен абонамент има достъп до споделеното работно пространство 24/7. Ако използваш light | план, достъпът е 24/5.

Всички членове на betahaus могат да се възползват от услуги като карта за спорт, допълнително здравно осигуряване и специални намаления на различни услуги.

Да, можеш. Разполагаме с телефонни кабинки и конферентни зали за до 12 души. Залите са оборудвани с бяла дъска/флипчарт, а в по-големите има и Smart TV с HDMI връзка. Свържи се с нас, ако искаш да получиш повече информация.

Нуждаем се от депозит за всяко членство, равностоен на сумата за един месец. При прекратяване на плана в споделеното пространство има едномесечно предизвестие, а за офисите – тримесечно.

Когато използваш light план, не се обвързваш нито с договор, нито с депозит.

Да, на Шипка, Славейков и в Sofia Tower кучетата са добре дошли. Важно е да са с хигиенни навици; да се чувстват добре сред хора и други кучета и да не притесняват работещите..

Да, предлагаме дневен пас, който ти дава достъп от 9 до 18 часа. С него получаваш и кредити за ползване на конферентни зали и телефонни кабинки. Цената му е 40 лв с ДДС.

Имаме офиси за всякакъв размер екипи. Най-малките ни офиси са с капацитет за 4-ма души. Имаме и офиси за по-големи екипи (20+ души) на Шипка 6, ABC и в Sofia Tower. Свържи се с нас за повече детайли.

Ако имаш собствен офис или фиксирано място, можеш да регистрираш фирмата си на адреса на бетахаус и да получаваш пощата си тук.  

По банков път. След като получиш фактура от нас, трябва да направиш превод в 7-дневен срок. 

Локаците ни в Sofia Tower и Advance Business Center са достъпни за трудноподвижни хора.

Да. Организираме редовни събития за всички в бетахаус, а по-рядко имаме и отворени събития. Можеш да следиш за тях на facebook страницата ни. 

ако имаш други въпроси, свързани с betahaus можеш да ни попиташ