office sofia center

често задавани въпроси

чзв

Споделените пространства са алтернатива на традициониия офис, кафенетата и домашния офис. Коуъркингът е не просто споделяне на работно място, а много повече – то е да си част от общност; да обменяш информация и идеи; да работите заедно.

В зависимост от нуждите си можеш да наемеш фиксирано място за сядане на споделено бюро, обзаведен офис с органичен за останалите достъп или да използваш light |, работейки от пространствата с маси, столове и мека мебел.

Имаш възможност да работиш и от двете ни локации в центъра на София – ул. Шипка 6 и площад Славейков. Ако си член на betahaus, можеш да посетиш и други работни пространства от международната ни мрежа безплатно – в Берлин, Хамбург или Барселона.

Всякакъв. В betahaus можеш да срещнеш хора от най-различни сфери на дейност като IT, дизайн, маркетинг, гейминг, HR, финтех и др. От пространствата развиват дейността си малки и големи компании, работещи дистанционно хора или такива на свободна практика.

Да, възможно е. Можеш да пробваш и двете локации, за да усетиш работната среда и да разбереш дали ти пасва.

Можеш да разгледаш coworking плановете и цените тук.

Коуъркинг пространството се състои от различни видове зони.

В офиса ни на Шипка 6 се помещават просторна социална част, напълно оборудвана кухня, голямо споделено работно пространство, 1 голяма и 2 по-малки конферентни зали, 7 затворени и 3 отворени телефонни кабинки, както и офиси с ограничен достъп.

В beahaus на площад Славейков има 2 страхотни тераси, с гледка над София; отворено пространство за работа; 2 споделени кухни; 1 зала за срещи и няколко офиса с ограничен достъп.

И на двете локации има диспенсъри за газирана и пречистена вода; висококачествено кафе и чай, безплатни; вендинг машини със здравословни продукти; принтер и скенер; асансьор.

Сградите и на двете ни локации са с портиери, а в офис пространството се влиза със специална система за достъп. Външни лица не се допускат, освен в случаите когато имаш бизнес среща – тогава е окей.

Освен това разполагаме с 24-часово видеонаблюдение за допълнителна сигурност на обитателите. Ако все пак имаш нужда, можеш да използваш заключващите се шкафчета за съхранение на ценности.

Около betahaus на Шипка 6 важат правилата за почасово платено паркиране в „Синя зона“. Има и паркинг в близост до самата сграда – паркоместа могат да бъдат уредени при желание.

Другият ни офис в центъра на София попада в “Синя зона”, където е по-удачно да ползваш градските превозни средства (трамваи, тролеи, метро).

Да, сам избираш работното си време. Всеки член с месечен абонамент има достъп до споделеното работно пространство 24/7. Ако използваш light | плана ни, достъпът е 24/5.

Всички членове на betahaus могат да се възползват от услуги като карта за спорт, допълнително здравно осигуряване, а скоро и от специални намаления на продукти и места в града.

Да, можеш. Свържи се с нас, ако искаш да получиш повече информация за конферентни зали или телефонни кабинки.

Нуждаем се от депозит за всяко членство, равностоен на сумата за един месец. При прекратяване на плана в споделеното работно пространство се предвижда едномесечно предизвестие, за офисите е тримесечно.

Когато използваш light | плана ни, не се обвързваш нито с договор, нито с депозит.

ако имаш други въпроси, свързани с betahaus можеш да ни попиташ