[:bg]Стартъп състезанието ни BETAPITCH се състоя за 7-и път. Тази година то се проведе на 12 локации в цял свят. Големите победители от локалните състезания отиват на финала в Берлин на 15-и ноември, когато ще се проведе и инвеститорският ден.
Жури членове тази година бяха Румяна Тренчева – управляваща общия бизнес и партньорската мрежа на SAP за ЦИЕ, Джаг Синх – управляващ директор на Techstars Berlin, Нико Виджааратнам – продуктов мениджър Financial Times Core и Роси Митова – CEO и съосновател на Farmhopping.
5-те критерия, по които жури членовете оценяваха стартъпите бяха ТЕХНОЛОГИЯ, ЕКИП, ИНОВАТИВНОСТ, ПРЕЗЕНТАЦИОННИ УМЕНИЯ, БИЗНЕС МОДЕЛ.

големият победител…

CozZo – мобилно приложение, което ти помага да пазаруваш, управляваш, планираш и следиш да не се развалят стоките в хладилника ти. Освен софтуера, разработват и хардуер, който се поставя в хладилника и следи състоянието на храната.

и ново лого

CozZo спечелиха и наградата от INTO Branding – ново лого.


Както всяка година глемият победител е един, а наградените са повече.
Да започнем с тях.

Open Source University

получиха наградата на Founder Institute – стипендия на стойност 549$ за новия сезон на Founders Institute Sofia.

EasyDoc

ти помага да намериш подходящия лекар специалист и да резервираш час онлайн. Те получиха fast track за Techstars Berlin и 2 часа консултация с Роси Митова.

Live Matter

е гъба, която изглежда като истинска кожа и би могла да я замести. Те спечелиха наградата на DHL – 2 часа месечно менторство в продължение на 6 месеца с топ мениджър от компанията.

reUse app

e уеб и мобилна платформа, където можеш да заявиш третиране на отпадъка си и ние ще се погрижим за това бързо и удобно за теб. Те спечелиха 3 месеца безплатно работно пространство при нас, 2 часа консултация с Румяна Тренчева и наградата на superhosting.bg – 1 година безплатен хостинг, домейн и сертификат.

Parknshare

е платформа за споделено паркиране. Те спечелиха 2 часа консултация с Нико Виджааратнам.

Volontime

е социална мрежа за добри дела. Тя свързва хора и организации, които правят добро и взаимно си помагат. Те спечелиха 2 часа консултация с Джаг Синх.


10-те селектирани компании тази година бяха 15toGo, Live Matter, Parknshare, CargoCoin, Colibra, CozZo, Open Source University, Volontime, EasyDoc и reUse app.


BETAPITCH Sofia нямаше да бъде възможен без партньорите ни

и

[:]