[:bg](на снимката: Ивелина, Ян, Катерина, Александър)

Веднъж betamember, завинаги betamember… тази стара приказка си важи.
Така стана и с Sheetly, които от два месеца отново са в пространството ни. Е, разбира се леко трансформирани като екип и дейност, ама то няма как иначе.

get your sheet done

Sheetly е PIM (Product Information Management) система, която улеснява живота и подобрява бизнеса на уеб магазините по целия свят. С Sheetly всеки един магазин може да управлява продуктите си в добре познатия spreadsheet. Потребителят може да разчита, че с Sheetly ще създаде, валидира и разпространи информацията за продуктите си във всички маркетинг канали, които използва.
В момента имат над 200 потребители, използващи системата, а с пускането на новата версия, очакват много нови.

Преди 5 години от betahaus…

Sheetly започна пътя си от betahaus преди 5 години и сега сме щастливи да сме back home! Започнахме с идеен проект, на лист хартия, когато нашият angel инвеститор повярва в нас, за да можем сега да имаме над 200 потребители, които използват системата ни. Предстои да пуснем на пазара 4-та версия на продукта и нямаме търпение да видим резултата.

Екипът им в момента се помещава на втория ни етаж и се състои от Ян Андерсен – Founder & CEO или мозъкът на компанията. Ивелина Николова –  Co-founder & CMO, душата и сърцето на компанията, Катерина Николова – Content Manager, човекът, който помага наостаналите да разберат езика на компанията и Александър Константинов – Software architect and CTO, един от най-позитивните програмисти, които познават, казва Ивелина :).

Ян с коледното настроение.

betahaus, дом, скъп дом…

Home sweet home! Чувстваме се у дома тук. Усещаме колко силна може да бъде една добре създадена общност.Мотивирани, много по-усмихнати и сред свои. А и не заменяме кафето ви с друго 🙂


не пропускай последната betabreakfast за 2019 година 

[:]