[:bg]

В работното ни пространство се помещават цветни и ярки личности. Стартиращи и по-пораснали компании, фрийлансъри, агенции …


Optim Project Management предлага услуги за управление на проекти, управление на строителна дейност и управление на разходи за всички сектори на недвижимите имоти – офис, търговски, индустриален, жилищен и други. Основана е през 2009 в Румъния и през юни 2017 г. открива офис в София, който е базиран тук в betahaus.

Говоря си с Тодор Янков, мениджър бизнес развитие Оптим България

Строителен инженер съм по образование и съм с над 10 години опит в сферата на строително-инвестиционните проекти в цяла България. С управление на строителни проекти се занимавам през последните 5 години.

Екипът им тук се състои от 7 човека. В betahaus са от юли месец миналата година и си имат собствен офис на втория етаж. Тодор споделя, че средата тук им се отразява положително. В Румъния екипът им е над 130 човека.

В споделено работно пространство са защото

Средата е идеална за дейност като нашата. Като сравнително млада за българския пазар компания, нашата цел е да сме в крак с последните тенденции във всеки един професионален аспект. В тази връзка ние смятаме, че Бетахаус е идеалното място за нашия офис – среда с много млади предприемачи, която предлага всички потребности на съвременния офис.

Проектите, които развиват у нас към момента са 11 на брой като 5 от тях за завършени. В момента развиват и проект в Сърбия. Са съжаление всички са конфиденциални и няма как да разкажа повече.
Преди две седмица Optim спечелиха и награда за най-добра project management компания на 13-те годишни награди EuropaProperty SEE Real Estate Awards.


още oт работното пространство…

[:]