[:bg]

Съвсем случайно на спирката на Орлов мост

с еднакви идеи в точния момент се засичат Деляна – Ландшафтна архитектура и Юлия – Международни икономически отношения. Доста разнопосочни области, но може би именно затова вече 13 години работят заедно, допълват се,  преодоляват проблеми, развиват нови идеи…

Цветни идеи е нашето желание да помогнем на хората да открият зелената страна на ежедневието. Колкото и да не ни се иска да е вярно, прекарваме по-голяма част от деня си между четири стени. И щом ние не може да сме сред природата, нека природата дойде при нас.
Целта ни е да популяризираме ролята на растенията и зеленината в интериора – офиса, дома, общественото пространство. И ние предлагаме на хората най-подходящите растения за тези места.
Ролята на растенията в затворени пространства е много важна.

Компанията е създадена през 2005 година. Стартират изцяло със собствени средства. Основният им капитал са били техният професионализъм и безкраен ентусиазъм.
В момента екипът се състои от 10 човека, но основното ядро, движещата сила са 4-5 души, които обичат да се занимават с растения, стремят се да създават красиви и качествени неща и да получат истинско удовлетворение от крайния резултат на своята работа.

a betahaus като работно пространство…

Тук има много ентусиазъм и ние черпим вдъхновение от тази среда. Има интересни събития, на които се запознаваме с нови хора и идеи. Традиционните закуски в четвъртък също са много полезни със споделения опит на участниците.

за най-мащабния им проект..

Като интериорен проект това е Остров от цветя в банков салон на „Про Кредит банк“ АД в София. Направихме го тази зима. Гордеем се и с проекта за зелените площи на новата база на „Макском“ ЕООД в Пловдив. Като реализация е малко трудно да определим. Но може би най-големият по мащаб обект, който сме изграждали, беше пространството на Временното селище на Sofia Airport Center. Всъщност и една тераса може да представлява голямо предизвикателство в ландшафтния дизайн.


В работното ни пространство се помещават цветни и ярки личности. Стартиращи и по-пораснали компании, фрийлансъри, агенции …


 

в къщата е интересно, следвай ни

[:]