[:bg]
Ангелина е нов обитател на betahaus. Тук е от почти месец.

От Стара Загора съм, центъра на вселената и не се гордея със своя акцент. Живея в София от около година, но и преди съм пребивавала за кратки периоди. В свободното си време обожавам да готвя и да спортувам, въпреки че рядко ми се отдава възможност. Страшно много обичам да съм сред хора – те ме зареждат истински. Пея, танцувам, рисувам и обичам много да пия бира : )

Вече 5 години на свободна практика.

Графичен дизайнер е по душа и по професия, както сама казва 🙂 Миналата година завършва официално в Coventry University, Англия.

Работила съм близо 2 год в рекламния бизнес тук в България като едно от големите ми постижения през това време беше победата в Saatchi Circle Фара 2017, където аз и екипа ми спечелихме награда ФАРА за най-добра идея на тема: “как да превърнем черногледството в оптимизъм”. Напуснах света на рекламата съвсем скоро като реших да стана част от екип от freelance-ари, с които работим по всякакви готини проекти и да сме независими.

Проектите в момента

Празниците на Стария град, Пловдив | WAM – What a Monstar  български streetwear бранд | Zaara Estate Winery и още други по-малки неща. Екипът ни е отворен за всякакви фрилансъри и винаги, когато ни потрябват услуги, с които не разполагаме привличаме още хора към нас.

А за Капана Фест?

Ами да – един от основните проекти, по които работя е Капана Фест, като дори не съм само дизайнер там, а още 100 неща. Основният дизайн се разработва от Росица Бочукова, която до момента правеше всичко сама, но сега и аз работя заедно с нея по всички други материали, които се налага да се изработват.

Защо избра betahaus?

Защото ми дава това, което една корпоративна среда никога не би могла – свободата. Свободата да бъдеш, който искаш и да правиш каквото решиш с времето и ресурсите си. Свобода, но не свободия – такова място ти помага да си самодисциплиниран и да цениш времето си. Освен това, ти дава шанса да си сред стотици други като теб, да си част от общество и да се развиваш заедно с него. Цялостния mindset на едно такова място е да вървим нагоре заедно, всеки да дава най-доброто от себе си и да среща много съмишленици. 
Всичко става по твоите правила – какво по-хубаво?

I’m loving it.


В работното ни пространство се помещават цветни и ярки личности. Стартиращи и по-пораснали компании, фрийлансъри, агенции …


[:]