През юли betahaus стана домакин на поредицата Business Lab.  Някои от вас навярно си спомнят второто издание на събитието, когато приехме предизвикателството от Sofia Business Community и института за предприемачи на CISCO да бъдем разпънати на кръст и да си кажем всичко.
На 16 октомври, вторник от 18.30ч. в innovation space ще се повторим упражнението, но този път, за да оценим бизнес потенциала и дадем идеи за развитие на Retiffy – ново стартираща онлайн платформа – регистър на електронни сертификати от обучения.
Всички заедно ще обсъждаме: кои са партньорите, кои са клиентите, кои са ключовите дейности, кое е уникалното предложение, кои са каналите, ключовите ресурси, какви разходи съпровождат и откъде ще се генерират приходите или накратко казано ще разпишем целия бизнес модел на Retiffy,  използвайки Business Model Canvas.
Тези от вас, които вече са били на Business Lab знаят, че публиката – т.нар. “Любопитни” – е активен участник – генератор на идеи, мнения и препоръчки. До стената в ролята на „Проблемни“ ще бъде изправен Кирил Митов – създател на Rеfiffy.  Екипът на “Експертите”, които ще дават съвети, ще научите на място. Фасилитатори на събитието ще бъдат Светлан Станоев и Цветелина Тенева от Бизнес Институт и Георги Миленчев от Софийска Бизнес Общност.
Такса вход ще бъде 15 лв. като в нея са включени: вино, вода, хапки. Продажбата на билети ще става само онлайн тук. Ако използвате промо кода: beta, ще спестите 5 лв.
Място в залата можете да си запазите до 14 октомври. След това ще получите предварителна информация за казуса по имейл, за да се запознаете с него и да бъдете подготвени когато дойдете в Lab-a.