photoИскаме да докладваме на всички, които изпуснаха закуската, че похапнахме сладко сладко със страхотните Биляна и Евгени от thevideounauts.com, които даже ни донесоха домашни звездни сладки. Разказаха ни за това, в което вярват и ни убедиха, че видеоклипът е най-лесният начин да разкажеш една история.
Videonauts представлява платформа, на която може да откриете видео freelancer-и, които могат да направят всякакъв тип видео за малкия и среден бизнес. Freelancer-ите, които ще откриете там не са случайни, а напротив,  те са подбрани и дори на ниво creative могат да ударят по едно рамо.  Благодарение на storytelling за freelancer-ите ще може да откриете стилът видео, който най-много ви пасва. Платформата ще ви позволи освен да поръчате своето видео, така и да получите съвет за него и как да го разпространите най-ефективно. Ще имате гаранция за вашите финанси и ще станете част от една голяма видео маркетинг общност.
Поговорихме и за финансиране, ценообразуване, клиентските нрави, нуждите на strart up-ите  и колко е важно да действаш бързо.  Разбрахме как Videonauts ще се развиват и им стискаме палци да станат worldwide.
По време на закуската си имаше от всичко, защото както ние научихме много за нещата около видео маркетинга и реализирането му, така и екипът на видеонафтите получи ценни предложения и въпроси, та даже и Валентин почете малко поезия. Да не повярва човек, колко е лесно, докато закусва да открие нов хоризонт за дейността си.