Много често се случва да ни питат как е минала закуската ни – кой е бил гост, какво сме обсъждали и т.н. Затова решихме да правим, доколкото е възможно, резюме на традиционните ни срещи в четвъртък сутрин.

Този път на гости ни беше младият и вдъхновен моден дизайнер Беата Първулова, която в момента работи по новата си модна линия. Ето какво ни разказа Беата за нея и какви идеи ѝ дадохме.

Като начало, едно от нещата, които ни направи най-силно впечатление беше, че колекцията е вдъхновена от журналистическа книга за съзнанието на психопатите. Да, звучи доста плашещо, но всъщност няма нищо общо с психичноболни. За разлика от повечето прохождащи дизайнери, нашата гостенка има цяла история, с която ще представя дрехите си. Тя залага на техниката, качеството на платовете и оригиналността на моделите си, като сподели с нас, че не е важен срока, за който ще направи дрехата, а качеството ѝ!

Във връзка с това, изникна едно предложение (от Коста) за това, името на нейния лейбъл да е: “Перфектни шевове”.  За съжаление то няма да бъде използвано (поне засега), защото Беата е решила марката ѝ да носи собственото ѝ име – Beata P.

Тъй като Беата не си пада особено по традиционните ревюта, на които “жени се разхождат по пътека”, тя обмисля представянето да стане по необикновен начин. Но като идея, изникна това, да покаже колекцията си съвместно transformatori, на някои от местата, които те реновират. Звучи интересно, Трансформатори какво ще кажете? Например на спирка за градски транспорт?

И така, да обобщим – днешната betabreakfast беше изпълнена с положителни емоции, нови и интересни хора и настроението беше повече от прекрасно. Можем да отбележим и това, че бяхме на път да подобрим рекорда за продължителност на закуската, но за малко не успяхме (next time). Надяваме се да ви е харесало, очакваме ви другата седмица, по същото време и на същото място!