1474026_10204694446300286_514728375_n Правилно сте предположили – закуската с pCloud мина повече от добре. Екипът им е супер компетентен и бяха чудна компания. pClould е сравнително ново име на cloud storage пазара, но определено има защо да им обърнете внимание.
Екипът се старае всяка функционалност да е една идея по-добра от тази на конкурентите. Получавате до 20 gb безплатно и гарантирано лесен, бърз и сигурен достъп до файловете си. Идеята им е не да играят ролята на ‘флашка’, а да предоставят възможност да оперираме с файловете си свободно на всички възможни устройства. Налице е партньорството им с мобилен оператор и преимуществото е, че имаме достъп до своята информация без да се отнема от Интернет трафика.
Плановете им включват появата на Virtual Drive, който може да очакваме съвсем скоро и бизнес акаунти, които ще улеснят и ускорят работата на бизнеса. Също така работят много сериозно над нова и по-добра криптирана система за файлове. Да, и всичко това е made in Bulgaria.
Освен всичко казано до тук, може официално да обявим, че вече сме партньори с pCloud и всички бета мембъри ще се радват на много cloud storage.