betapitch | sofia vol.2 определено ни се получи! Не че и първото издание на състезанието ни за стартъпи беше лошо, но този път залата се пукаше по шевовете и остана така до самия край на събитието, a ръкоплясканията и подсвиркванията сигурно са подразнили произволна възрастна жена с пудел от произволен съседен блок.
Това означава, че както компаниите, така и журито са имали какво да кажат и го направиха бързо и изчерпателно – 4 минутни pitch-ове, последвани от 3 минути Q&A.
Победителят беше един, но както на всеки betapitch, наградените бяха повече. Специална препоръка от доайена на журито Инбал Ариели, равносилна на „Сезам отвори се“, беше дадена на Transmetrics. На свой ред Hub:raum осигуряват участието на Любомир Янчев от ModernSteward в акселераторската програма WARP в Краков.
Голямата награда отиде при Марио и Лука от Gruvit – музикална платформа, чрез която изпълнители и фенове съвместно организират концерти и партита. Освен шестте месеца в бета, те ще плъзгат пръсти (новото за цъкам) по новото HTC и на хардовете им винаги ще има място, защото pCloud ги дари с цял терабайт на облака.
 
Това мероприятие, разбира се, нямаше как да се случи без нашите партньори Telerik и спонсорът ни Vivacom.
Пълен запис от събитието можете да видите тук, на снимки можете да се потърсите тук а съвсем скоро ще покажем и едно кратко видео резюме на betapitch | sofia vol.2