Телерик АД и VIVACOM са компаниите, благодарение на които осъществихме първия betapitch, и фактът, че отново имаме тяхната солидна подкрепа за betapitch vol.2, може само да ни радва.

Компанията Телерик АД е добре позната, не само на българския, но и на международния софтуерен пазар. Фирмата разполага с офиси в САЩ,Германия, Великобритания, Австралия, Индия, Дания и България. Нейни клиенти са над 130,000 хиляди организации, сред които са 450 от 500-те организации в списъка „Fortune 500“, както и водещи образователни, държавни и неправителствени институции в 94 страни по света. Телерик АД е и водещ работодател в България от 2007г насам.

Телерик АД е генералният партньор на betahaus, който застава зад нашите инициативи, подпомагащи развитието на предприемачеството в България. Щастливи сме, че за пореден път подкрепят нашето betapitch състезание, с което дават шанс на млади компании да получат огромни възможности за професионална реализация.

Тайната на успеха на Телерик АД всъщност изобщо не е тайна – те просто влагат изключителни средства в развитието на своите служители, работят с най-големите професионалисти и не правят компромис с качеството на продуктите си. Тази стратегия явно се оказва доста печеливша, защото за 11 години Телерик АД се превръща във водещ играч на полето на софтуерни продукти в света. Компанията е известна и със своята образователна инициатива „Академията на Телерик“, която дава шанс на хиляди българи да получат безплатно знания по програмиране.

VIVACOM е най-младият и най-бързо развиващ се мобилен оператор в България и компания, известна със своята корпоративна социална отговорност. Проектите, които телекомът подпомага са изключително разнообразни – социални, образователни, здравни, културни и спортни.VIVACOM е една от големите фирми, които първи обърнаха внимание на предприемаческата сфера и това, че стана основен спонсор на нашия betapitch и още много проекти под шапката на програмата VIVA Startup като безплатна академия, стартъп уикенди, състезания и конференции, популяризиращи предприемаческата култура у нас, е най-доброто доказателство.

С разрастването на стартъп екосистемата у нас възниква и нуждата от партньорство с вече утвърдени на пазара компании. Със собствения си Android пазар VIVA Apps и още много корпоративни програми, телекомът вече партнира на много от успешните български стартъпи. Всичко това е логично продължение на политиката на компанията и на стремежа й да подпомага развитието на българското общество в най-разнообразни сфери на дейност.

Ако сте стартъп, кандидатствайте тук. За покана за гости натиснете бутона.
Eventbrite - betapitch | Sofia November 2013