Събитието вече е живо.

Стартъпите кандидатстват тук, а гостите се записват тук.

След страхотния успех на пилотното издание на betapitch sofia през май тази тази година решихме, че няма как да не продължим с организацията на betapitch sofia vol.2. Както и предишния път, така и сега осъществяваме мероприятието благодарение на генералното ни партньорство с Telerik и спонсорството на Vivacom.

betapitch е състезанието на betahaus за стартиращи компании, което дава възможност на едни от най-талантливите млади предприемачи у нас да представят своите бизнеспроекти и да получат необходимата им подкрепа, за да развият докрай идеите и продуктите си. Най-креативните 8-10 отбора ще бъдат поканени в деня на betapitch да презентират пред многоуважаемото жури, специални гости и медии.

Отборът победител в betapitch получава уникалния шанс да отседне за 6 месеца в офиса на betahaus, където ще може да се възползва максимално от гостоприемството и напътствията на бетаобитателите. Освен това ние от betahaus ще се погрижим да съдействаме всячески на най-добрия betapitcher, като го свържем с инвеститори, ментори и други полезни партньори, които да му помогнат да реализира пълния потенциал на проекта си. Но, както се досещате, това не е единствената награда, която сме подготвили. Тепърва ще разкриваме всички изненади в новото издание на състезанието.

Най-добрата новина е, че betapitch sofia е само началото на състезанието, защото освен всичко друго, двата най-добри български отбора ще бъдат поканени да участват в betapitch global. Там те ще мерят сили с първенците от цяла Европа, а победителят на финалния кръг получава уникалния шанс в рамките на 6 месеца да обиколи всички betahaus пространства и да почерпи международен опит в своята сфера.

За да ви мотивираме още повече, ще ви припомним, че победителят от миналото издание на betapitch global е именно българският отбор на StatAce, членовете на който в момента продължават да са горди обитатели на betahaus | sofia.

Бъдете смели и не се колебайте да кандидатствате до 2 ноември, а ние ще се погрижим идеите ви да достигнат до възможно най-много хора. Всички, които все пак не се престрашат да участват, са поканени да посетят събитието.
За повече информация следете нашия сайт и страницата ни във facebook.
Стартъпи, наслука!

Event Registration Online for betapitch | Sofia November 2013 powered by Eventbrite