Събитие като betapitch не може да мине без солидна подкрепа от надеждни компании. Представяме ви основния ни спонсор VIVACOM и нашия генерален партньор Telerik.

 
Като най-младият и най-бързо развиващ се мобилен оператор в България VIVACOM е компания, която отделя изключителна част от ресурсите си, за да подкрепя инициативи и събития на всякаква тематика. Проектите, които компанията подпомага са изключително разнообразни – социални, образователни, здравни, артистични и спортни. VIVACOM е една от големите компании, които обръщат внимание на предприемаческата сфера и спонсорството на нашия betapitch е най-доброто доказателство.
Стартъп сцената в държавата расте прогресивно поради огромния брой млади и амбициозни хора, у които е наболяло желанието за промяна. Със собствения си Android пазар VIVA Apps и още много корпоративни програми, телекомът вече партнира на много от успешните стартъпи у нас. В тази връзка подкрепата, която VIVACOM оказват на betapitch е логично продължение на политиката на фирмата и на стремежа да бъде подпомогнато развитието на българското общество в най-разнообразни сфери на дейност.
 

 
Генералният ни партньор Telerik е компания, добре позната не само в българските, но и в международните софтуерни среди. С офиси в Германия, Великобритания, Канада, Австралия, САЩ, Индия, Дания и България продуктите на Telerik са оставили трайни впечатления у всичките си потребители. Някои от тях са НАСА, Боинг, Ройтерс, Vodafone и Microsoft.
Подкрепата на Telerik за събитие като нашия betapitch не е никак ново начинание за компанията. Като най-големият играч на полето за софтуерни продукти в България Telerik дават рамо на бързо развиващата се предприемаческа сфера. Това става реалност не само като партнират на събития, фокусирани върху стартиращи компании (като betapitch), но и чрез Telerik Academy – академията, която предлага безплатни курсове в IT сферата за всеки, който е склонен да положи достатъчно старание.