BETAPITCH – състезанието ни за стартиращи компании ще се проведе на 22-и ноември.

И тази година локациите са много, по цял свят като Тирана, Хамбург, Скопие, Мостар, Кайро, Истанбул, Куала Лумпур, София и др.


следи събитието

За състезанието

10 селектирани отбора ще имат възможността да представят своите стартиращи компании пред жури и ще се борят за награди като голямата награда е пътуване до Берлин и участие на финалите там.

BETAPITCH Global в Берлин ще се проведе на 6-и декември, където победителите от всички локални състезания ще се борят за награди като 5000 €, пътуване до Silicon Valley и 6 месеца в betahaus Berlin.

Kрайният срок за кандидатстване е – 12.11. и √ Sofia.

Победителят от BETAPITCH 2018 – CozZo. Защо да кандидатстваш?

Стартъпът CozZo беше победителят на миналогодишното издание на BETAPITCH.

Приложението решава глобалния проблем с изхвърлянето на храна. То асистира в организацията на кухнята, подобрява проследяването на храната, която влиза и престоява в домакинството, като по този начин води до намаляване на количествата изхвърлена храна.

Колко време ви отне да попълните апликацията за BETAPITCH?

„Попълването беше бързо, мисля че за половин час бях готов. Разбира се, ние имахме подготвена презентация.” споделя Иво Димитров, основател на компанията.

„промяната след betapitch

беше положителна, тъй като донесе удовлетворение в екипа и увереност на инвеститорите ни, че проектът се развива успешно.“

защо да кандидатстваш?

Това е отлична възможност за всеки стартиращ проект да покаже какво прави пред компетентно жури и публика, да придобие увереност и да създаде нови, полезни контакти.


 
 апликационният прозорец е отворен до 12.11.