Запознайте се с единадесетте стартъпа, които са избрани да представят идеите си на второто издание на betapitch sofia на 9 ноември.


Hivematic (София, България)

Hivematic е технология за мониторинг на условията за живот в пчелните кошери, която цели да се пребори със сериозния проблем с изчезването на пчелите в глобален мащаб.

Gruvit (Берлин, Германия) 

Gruvit е социална платформа, която среща музиканти и любители на забавленията, като им дава възможност съвместно да организират партита и концерти.

DataMaid (Белград, Сърбия)

DataMaid е програма за писане и публикуване на новини в реално време. Тя цели да направи разказването на история максимално атрактивно, динамично и визуално.

Join The Players (София, България)
Join The Players е проект, който цели да пренесе преживяването от професионалния спорт в аматьорския, като предоставя видео записи и репортажи на спортни мачове.
EXS Bionics (София, България)

EXS Bionics е амбициозен проект, чиято цел е да помогне на хора, страдащи от увреждания на гръбначния стълб, да проходят отново.

Rock My Town (София, България) 

Rock My Town е онлайн платформа, предназначена за музиканти, която дава възможност за планиране на концерти и участия въз основа на интереса на феновете и броя поръчани билети.

Team Zzzzapp (София, България)

Team Zzzzapp е софтуерна платформа, която превръща безжичния интернет в информационен канал с различно съдържание в зависимост от местоположението на потребителя.

MeisterPlus (София, България) 

MeisterPlus е сайт, който свързва хората, нуждаещи се от ремонтни услуги, с майтори, професионалисти във всякакви области.

GoMama (София, България)

GoMama е сайт за търсене и наемане на домашни помощници, който предлага възможност за оценка на предоставените услуги и увеличаване възнаграждението на помощниците според техния рейтинг.

ModernSteward Ltd. (София, България) 

ModernSteward Ltd. e стартъп компания, която разработва система за дистанционно управление на всички домашни електроуреди чрез гласови команди.

Transmetrics  (София, България)

Transmetrics е компания, която се опитва да предскаже обема на бъдещите товари, които ще имат превозвачите, за да им помогне да оптимизират транспортните си разходи.

Ако искате да видите на живо представянето на отборите и техните идеи, вземете своя билет от тук.

Online Ticketing for betapitch | Sofia November 2013 powered by Eventbrite