[:bg]До състезанието ни за стартиращи компании остават две седмици. То ще се проведе на 2-и ноември. Тази година състезанието се провежда на 12 локации – Тирана, Хамбург, Белград, Скопие, Лисабон, Мостар, Кайро, Истанбул, Куала Лумпур, Сеул, Йоншьопинг и София. Големият финал остава в Берлин, където се провежда и инвеститорският ден.
А до крайният срок за кандидатстване остават 6 дни – 21.10. в 23:59ч. е последната възможност да попълните апликационната форма.

10 селектирани отбора ще имат възможността да представят своите стартиращи компании пред интернационално жури и ще се борят за спечелването на голямата награда – участие на големия финал BETAPITCH Global и инвеститорски ден в Берлин на 15-и ноември, както и спечелването на други награди, някои от които са 3 месеца в нашето работно пространство безплатно, както и ново лого от INTO Branding

За летящия старт и огромен отскок. Защо да участваш?

Спас Керимов от PRINTIVO, миналогодишният победител споделя, че попълването на апликационната форма му е отнело толкова малко време, че дори не може да си спомни колко.
PRINTIVO е биотехнологичен стартъп, който Спас определя като „Нещо средно между съвсем стартиращи и стартъп“ преди да спечелят BETAPITCH Sofia. Година по-късно наричат себе си млада биотех компания, еволюираща по пътя си. След спечелването на състезанието се появява и ангел инвестицията от Светозар Георгиев, съосновател на Telerik и Telerik Academy, който беше жури на миналогодишното издание. Инвестицията е в размер на 100 хил. лв.
Спас казва още:

Всеки, който иска да променя бъдещето има нужда от помощ. На betapitch може да бъде намерена такава, заради страхотния екип и community! Успях да създам преди всичко усещането у себе си, че може да успеем. Благодарен съм. Това си мисля, когато се върна към betapitch.

 

Изгледай BETAPITCH Sofia 2017


Виж 10-те селектирани отбори от BETAPITCH Sofia миналата година…

Бъди следващия, кандидатствай до 21.10., 23:59ч.

и √ София


[:]