[:bg]Нашето състезание за стартиращи компании BETAPITCH Sofia ще се проведе за седми път на 2 ноември. То дава възможност на едни от най-талантливите млади предприемачи у нас да представят своите бизнес проекти и да получат необходимата им подкрепа, за да развият докрай идеите и продуктите си.
Тази година в начинанието ще ни подкрепят и DHL Express.

DHL Express подкрепя BETAPITCH Sofia, защото…

“Инвестицията в иновации е заложена в ДНК-то на DHL Express и в тази връзка подпомагането на стартиращи бизнеси е наша мисия. Като най-международната компания на света, бихме искали да отличим един от участниците в тазгодишното издание на Betapitch със специалната награда DHL International Potential Award. Наградата ще грабне продуктът или услугата с най-широко международно приложение, като тя ще включва два менторски часа месечно с топ мениджър на компанията за период от шест месеца. За нас ще бъде чест да споделим времето, опита и професионалното си ноу-хау в полза на развитието на прохождащите бизнеси.
Стъпка в посока развитие и насърчаване на тези бизнеси е и създаването на нашия т.нар. knowledge hub DiscoverDHL, чиято мисия е да предоставя ценни съвети под формата на проучвания, статии, видеа и case studies, които да помогнат на малките бизнеси да пораснат.”  

Повече от 25 г. DHL Express диктува модата в логистичния бизнес

на българския пазар с непрекъснати инвестиции в нови технологии, подобряване на качеството и разширяване обхвата на предлаганите услуги.
Разрастването на електронната търговия в последните години доведе до логични промени и в редица други бизнеси. Това важи с особена сила за логистичния бранш. За да бъдем в крак с тенденциите и със случващото се в бизнеса, изградихме изцяло нова логистична база в непосредствена близост до Летище София, която разполага с напълно автоматизирано оборудване за обработка на пратки и товари.
Системата, която няма аналог в експресната международна куриерска индустрия в България е с капацитет на сортиране от 3000 пратки на час и е оборудвана с последно поколение поточни линии, технологии за разчитане на баркодове, автоматично определяне на тегло и размери, както и рентгенови апарати за извършване на задължителните проверки за сигурност.


[:]