В този и някой от следващите ни постове ще ви запознаем отблизо с печелившите от вече проведените betapitch състезания. Целта – хем да вдъхновим участниците, хем да разберат срещу кого ще могат да премерят сили на betapitch global, ако спечелят в София. Без повече интродукции, да видим кои са печелившите отбори.
Хамбург: 

Permondo е платформа, чрез която лесно можете не просто да разкажете на другите за своите пътувания, а и да съберете спомените си на едно място по лесен и компактен начин. Така следващият път, когато искате да си припомните онова пътешествие из Испания, което се случи миналата година, просто ще влезете в акаунта си и ще намерите снимките, линковете, точките от вашия маршрут, дори впечатленията си под формата на блог постове.
get2play е онлайн пространството, в което учениците срещат своите учители и резултатът е музика! Да, get2play е уебплатформа, чрез която бихте могли съвсем безплатно да се научите да свирите на инструмента, на който винаги сте си мечтали да можете. Това става както чрез записани видео инструкции, така и чрез предварително уговорена виртуална среща с учителите, които ще ви кажат как се справяте и ще ви помогнат да си настроите инструмента.
 
Виена:
networker е мобилно приложение, предназначено едновременно за посетителите на определено събитие и за неговите организатори. Преди събитието се създава нетуъркинг зона,  в която гостите получават предложения на базата на предоставена лична информация с кого от останалите гости биха могли да завържат полезни контакти. След като това се е случило, се разменят виртуални визитки, а организаторите получават статистика на случилите се запознанства.
 
Продуктите на flatout решават генерално един от въпросите, които най-често си задаваме, когато излезем от вкъщи. „Изключих ли печката?“. Дори и да не сте, това лесно може да стане през смартфона ви, който е свързан с устройството, с което пък са свързани уредите в къщата ви. Има и още – лампите могат да се включват и изключват, докато минавате през различните стаи, а когато се събудите, в кафемашината да ви чака прясно сварено кафе. Целта – пестене на енергия, сигурност и удобство.