Миналата седмица представихме печелившите отбори от вече проведените betapitch състезания в Хамбург и Виена. Дойде редът и на креативните умове от Берлин и Кьолн или с други думи – останалата част от конкуренцията на betapitch | global.

Берлин:

GoEuro е уебсайтът, който ви помага да планирате пътуването си в пределите на Европа по най-бързият, евтин и безболезнен начин. Платформата сравнява и комбинира различни видове транспорт (железопътен, автобусен, автомобилен и т.н.) за сериозен брой европейски дестинации и прави възможно създаването на персонализиран и гъвкав транспортен план. Идеята дошла след като създателите изпитали сериозни трудности при организирането на 4-месечно пътешествие, затова решили да намерят по-добър начин за това.

Somewhere HQ е виртуалното място, което свързва работодатели и търсещи работа по смислен начин. Противопоставяйки се на идеята за традиционното търсене на работа, създателите на Somewhere HQ приканват към намиране първо на хората, с които човек би искал да работи, тъй като според тях работата в правилния колектив би могла да промени живота ни. Това се случва като и двете страни създават свои профили, в които се описват максимално добре. Останалото е магия.

home remedies for yeast infection

Кьолн:

PrepLounge е платформата, която ще ви помогне да бъдете по-добре подготвени следващия път, когато попаднете на интервю за работа, на което трябва да разрешите казус. Вместо единствено да четете книги и да се готвите сами, чрез PrepLounge можете да намерите партньор със същите квалификации като вас и да се упражнявате с него в реално време.

Reputami e нов начин за управление на онлайн репутацията на компанията ви. Следете на момента мненията на клиентите си, като получавате нотификации и подобрявайте услугите си според обратната връзка. Опознайте клиентите си и им предлагайте точно това, от което те имат нужда.

betapitch | sofia e на 30-ти май, кандидатствайте тук до 25-ти, a билети купете от Eventbrite.

Eventbrite - betapitch | Sofia 2013

zp8497586rq