[:bg]

Нова Година – ново работно пространство, още квадратни метри ще бъдат betahaus | sofia. Още повече компании, още повече хора, още повече идеи, още повече колаборации и стойност, още по-голяма и развиваща се общност.

Този третият етаж с офисите за напреднали, които вече се обитават от млади, обещаващи и интересни комапнии сега ще се разрасне. Останалата част от етажа ще стане ново работно пространство и още стаи за работа.


betahaus inprogress 3rd floor
Говорейки за колаборациите, които се случват в къщата ни не мога да не спомена някои от най-често случващите се |
като стартиращата счетоводна компания, която сега обслужва почти всички в пространството; като фрийлансърите дизайнери, които на по чаша вино в кафенето срещат нови проекти и предизвикателства със стартъпи или програмисти; като архитектите, които решават всички пространствени въпроси на нас, betahaus, както и нашата лична колаборация с момчетата от хардуерното. Въобще успяваме да преизпълним със стойност и качество цялата идея на споделеното работно пространство.
Сега идеята ще се умножи по две. Защото ще има място за двойно повече компании и двойно повече фрийлансъри, които да споделят опит, и да черпят вдъхновение един от друг.


  APPLY FOR A DESK | Хайде да растем заедно


betahaus inprogress. трети етаж[:]