Развълнувани сме да споделим, че обявяваме стратегическо партьоство с една от водещите инвеститорски компании в ЦИЕ, GTC България, част от GTC Group.

Партньорството ще ни даде възможност да разширим дейността си и да развием новата бизнес линия на компанията – предоставяне на гъвкава работна среда за по-големи екипи, предлагайки напълно оборудвани пространства за работа в клас А офис сгради, при гъвкави условия.

Колаборацията между нас и GTC България ще отговори на все по-нарастващото търсене на гъвкави решения в бизнес райони, които са дом на водещи местни и световни компании.

Първите две пространства ще бъдат разположени в две клас А офис сгради, собственост на GTC България – Advance Business Center (Бизнес парк) и Sofia Tower (Mall of Sofia) с обща площ от 3000 кв.м.

Локациите включват рецепция, зони за срещи и отдих, гъвкави работни пространства, конферентни зали, телефонни кабинки, напълно обзаведени офиси, оборудвани кухни и др.

Пространствата, проектирани от водещ български архитект, ще бъдат оборудвани по най-високите офис стандарти и управлявани с най-новите решения за ИТ инфраструктура, контрол на достъпа и сигурност.

Някои от компаниите, които ще обитават новите пространства до момента са: KBC Global Services, Quickbase, Rambus и PDS Group.

Зив Гиги, управляващ директор на GTC България споделя:

„За първи път GTC предлага добавена стойност на своите наематели, като предоставя споделени работни пространства в две от съществуващите си сгради. Щастливи сме да обявим нашето сътрудничество с пионерите и топ професионалистите в този сектор – betahaus Sofia. От този ноември те ще стопанисват цял етаж в Advance Business Center 1 и сме уверени, че ще свършат страхотна работа. Затова отсега планираме да разширим партньорство си и в самото начало на следващата година ще стартираме съвместно проекта в Sofia Tower II, където betahaus ще управлява два етажа. От една страна, този подход ще донесе допълнителни възможности на нашите настоящи и бъдещи наематели да бъдат по-гъвкави и в крак с новите тенденции при работата на служителите, които са следствие от пандемията. От друга страна, вярваме, че това предложение ще бъде добър вариант и за индивидуалните наематели, предпочитащи да разполагат с по-малки работни площи, където да извършват дейността си в приятна бизнес атмосфера.“

Александър Михайлов съосновател и CEO, betahaus споделя: 

„Развълнувани сме от възможността да работим с мрежата на GTC. Вярваме, че комбинацията от техния дългогодишен опит в изграждането на офис пространства от най-висок клас и нашия успешен coworking модел,  и международен бранд, ще предложи на пазара един нов, дългоочакван сегмент, а именно: гъвкави офис решения с фокус върху продуктивност и ефективност.“

GTC Group е водеща инвеститорска и предприемаческа компания в сферата на недвижимите имоти, фокусирана в Полша и редица столици в Централна и Източна Европа. От 1994 г. насам GTC е разработила 68 първокласни, модерни офисни и търговски имота с обща площ от над 1,2 милиона кв. м в Централна и Източна Европа.

Към момента GTC активно управлява портфолио от 44 търговски сгради, осигуряващи близо 759 хил. кв. м отдаваеми офисни и търговски площи в Полша, Унгария, Румъния, Сърбия, Хърватия и България. В допълнение, GTC Group планира реализацията на

нови проекти в размер на около 460 хил. кв. м търговски и офис площи в столици в Централна и Източна Европа, от които 51 хил. кв. м вече са в процес на изграждане. 

GTC S.A. е листната на Варшавската стокова борса и е включена в списъка на Йоханесбургската стокова борса.