Горди сме да представим апликацията, която ще направи ежедневието на всички хора, които работят от betahaus още по-приятно и удобно.

Вече всички наши обитатели ще могат лесно да следят посещенията си и да запазват конферентни зали във всички наши локации. Комуникацията с екипа ни ще бъде улеснена, както и намирането на информация за ползването на нашите услуги. 

Има и място, където ще стоят всички фактури, и всеки ще може да ги следи, преглежда или запазва в телефона си.

…и още много функции, и интеграции, но както казва Рей Бредбъри “Всяко нещо с времето си…” 

запазвай лесно зали за срещи или телефонни кабинки 

намирането и запазването на конферентна зала или телефонна кабинка за разговори, спрямо локацията на която си, става лесно и бързо. Също толкова лесно можеш да изпратиш и покана към екипа си за среща, докато правиш резервация.

betahaus sofia application, book conference rooms

още по-умен достъп до всички локации

няма нужда да сваляш допълнителни приложения за достъп до пространствата ни. 

Сега всичко става по-лесно, само от едно място.

betahaus sofia application, lock

beta +

в апликацията има и информация за достъпа до Slack канала ни, както и всичко, което ти е нужно от beta + (специални намаления на продукти, места и услуги, като multisport, допълнително здравно осигуряване и т.н.), за всички обитатели на betahaus.

още по-лесна (community) комуникация

за нас едно от най-важните неща в betahaus е общността, която създаваме. Изключително сме благодарни и радостни, че работим с такива готини хора. 

За да улесним комуникацията помежду ни и, за да не пропускаш събитията, които организираме, сме включили известия (Push – notifications), които всеки може да персонализира (няма да спамим, споко :P). 

Всеки обитател ще има достъп до нас, екипа, както и до всички други хора, които работят от betahaus.

betahaus sofia application, members


Ако вече си наш обитател можеш да изтеглиш апликацията от Apple App Store или от Google Play и да разгледаш как ще я интегрираш в престоя си в betahaus. 

Ако все още не си, запиши се за безплатен пробен период.