Горди сме да представим апликацията, която ще направи ежедневието на всички хора, които работят от betahaus още по-приятно и удобно.

Вече всички наши обитатели ще могат лесно да следят посещенията си и да запазват конферентни зали във всички наши локации. Комуникацията с екипа ни ще бъде улеснена, както и намирането на информация за ползването на нашите услуги. 

Има и място, където ще стоят всички фактури, и всеки ще може да ги следи, преглежда или запазва в телефона си.

…и още много функции, и интеграции, но както казва Рей Бредбъри “Всяко нещо с времето си…” 

запазвай лесно зали за срещи или телефонни кабинки 

намирането и запазването на конферентна зала или телефонна кабинка за разговори, спрямо локацията на която си, става лесно и бързо. Също толкова лесно можеш да изпратиш и покана към екипа си за среща, докато правиш резервация.

betahaus sofia application, book conference rooms

още по-умен достъп до всички локации

няма нужда да сваляш допълнителни приложения за достъп до пространствата ни. 

Сега всичко става по-лесно, само от едно място.

betahaus sofia application, lock

beta +

в апликацията има и информация за достъпа до Slack канала ни, както и всичко, което ти е нужно от beta + (специални намаления на продукти, места и услуги, като multisport, допълнително здравно осигуряване и т.н.), за всички обитатели на betahaus.

още по-лесна (community) комуникация

за нас едно от най-важните неща в betahaus е общността, която създаваме. Изключително сме благодарни и радостни, че работим с такива готини хора. 

За да улесним комуникацията помежду ни и, за да не пропускаш събитията, които организираме, сме включили известия (Push – notifications), които всеки може да персонализира (няма да спамим, споко :P). 

Всеки обитател ще има достъп до нас, екипа, както и до всички други хора, които работят от betahaus.

betahaus sofia application, members


Ако вече си наш обитател можеш да изтеглиш апликацията от Apple App Store или от Google Play и да разгледаш как ще я интегрираш в престоя си в betahaus. 

betahaus апликация,допълнително здравно осигуряване,multisport,телефонна кабинка,зала за среща,betahaus mobile application,betahaus мобилна апликация,конферентни зали,комуникация
betahaus апликация,допълнително здравно осигуряване,multisport,телефонна кабинка,зала за среща,betahaus mobile application,betahaus мобилна апликация,конферентни зали,комуникация

Ако все още не си, запиши се за безплатен пробен период.