Радваме се да споделим, че първият betahaus отвори врати в Букурещ, Румъния, в партньорство с GTC Group, една от водещите инвеститорски компании в ЦИЕ и ЮИЕ.

betahaus се намира в сърцето на града, на площад Victory.

Пространството е разположено на два етажа с капацитет от над 170 места, в клас А сграда – Premium Plaza, betahaus Victoriei предлага ексклузивни условия през 2024 г. за своите първи членове.

coworking victory square

Пътуването към Букурещ е вдъхновено от успеха на двете работни пространства в София, които отворихме миналата година, собственост на GTC Group и управлявани от нас. Разположени са в два от най-големите бизнес района и заемат обща площ от 3000 кв.м. Някои от компаниите, които са част от тези две локации в София, са KBC Global Services, Telefonica Tech и Solar Edge.

betahaus Victoriei е едно от най-елегантните betahaus пространства, създавани до момента.

Дизайнът и обзавеждането са реализирани по най-високите офис стандарти, а пространствата се управляват с най-новите решения за ИТ инфраструктура, контрол на достъпа и сигурност. Някои от основните удобства включват рецепция, конферентни зали, телефонни будки, бизнес клас принтер, напълно оборудвани кухни с висококачествени кафе и чай, както и споделени пространства за почивка, срещи или забавления.

coworking romania
flex office provider
piata victoriei
betahaus coworking flex space
phone booths for rent
gtc real estate and betahaus
coworking victory square
premium plaza office building
betahaus victory bucharst

GTC Group е водеща инвеститорска и предприемаческа компания на недвижими имоти, фокусирала се върху Полша и столичните градове в Централна и Източна Европа, и Югоизточна Европа. От 1994 г. GTC е разработила 81 първокласни сгради, модерни офиси и търговски обекти с обща площ от над 1,4 милиона кв.м в Централна и Източна Европа. В момента GTC активно управлява портфолио от 46 търговски сгради, предоставящи около 753 000 кв.м отдаваеми офиси и търговски площи в Полша, Унгария, Румъния, Сърбия, Хърватия и България. GTC S.A. е листната във Варшавската фондова борса и е вписана в Йоханесбургската фондова борса.