Неусетно мина една година откакто betahaus отвори врати. През декември, когато празнувахме 6 месеца от откриването си, написахме какво ни се е случило за това време. Положителната тенденция в развитието ни се запазва – организираме средно по две събития на ден, официално сме третото пространство на столицата и едно от най-добрите места за събития според eventX awards, обитателите продължават да се увеличават и ако не беше екселската таблица, нямаше да знаем колко са.
За сметка на това знаем имената на всички (с изключение на Любо, когото дълго време мислехме за Влади, но и той поддържаше тази заблуда). Без да забравяме цялата стартъп общност, именно на съраборниците си искаме да благодарим най-много. За това, че правят betahaus нещо много повече от шперплатови плоскости върху икейски магаренца. Обитателите са тези, които осмислят едно пространство и ние се радваме, че това са нашите хора – идейни, свободолюбиви и забавни и същевременно продуктивни.
Да не забравяме и празненството по случая. Равносметката от мега купона за рождения ни ден бяха изядени и изпити 95кг салата, 20л таратор, 700 бири, 300 кюфтета и 300 двойни кебапчета, любезно изпечени от Тано и Пепи, както и тортата от Start It Smart.
Снимки можете да видите тук.
Продължаваме.