Освен да започнеш собствен бизнес, betahaus e добро място и да започнеш кариерата си. Особено силно това важи за сферата на PR-a и събитийния мениджмънт, тъй като в beta ежедневно работим с най-добрите агенции и партньори и домакинстваме огромно количество от смислените събития и инициативи в София. Правим силна програма от собствени инициативи като Skill Sharing, betabreakfast, Meetups и други.

Защо стаж в betahaus| sofia?
Ще имаш възможност да се запознаеш с много и най-различни интересни хора, да участваш в организирането на разнообразни събития – от семинари и обучения на Google до концерти и представяния на книги.
Също така да не забравяме и събитията, свързани с предприемачество и развитие на бизнес. И не на последно място готиният екип, с който ще работиш.
Задължения и отговорности:
– логистика на събития
– комуникация с клиенти
– снимане по време на събития и отразяването им в социалните мрежи
– техническа поддръжка на събитията – озвучителна система, проектор, микрофон – нищо, за което са необходими инженерни познания

– проучвания за потенциални клиенти, партньори и интересни събитийни формати

Как си представяме перфектния кандидат:

– гъвкав и предприемчив

– владее английски, други чужди езици са плюс (особено немски)
– ползва активно социалните мрежи
– притежава компютърни умения и железни нерви за борба с проектора
– позитивен и организиран
Стажът е с гъвкаво работно време и платен за студенти по програмата Студентски практики на МОН за максимум 6 месеца. Обявата можеш да видиш тук
Ако ти си нашият човек, кандидатствай през сайта на МОН или изпрати CV и мотивационно писмо на a.mihaylova@betahaus.bg до 23:59 на 13 април, 2014 г.