Нашият стажант Моника си заминава и ни помоли да Ви предадем това:
След три прекрасни месеца като стажант комуникации в betahaus идва време да продължа със студентския живот в Лондон. Сега е ред на някой друг да заеме тази отговорна позиция в бета!
Ако сте като мен, стажантството при нас ще означава едно градивно, мотивиращо приключение изпълнено с нови запознанства, приятелства, идеи и насоки – (представете си нещо от филм на Уес Андерсън с много цветни герои и музика на Ханк Уилиямс). Без заплащане е, но пък гъвкавото работно време позволява да се присъединиш към всякакви събития с млади креативни хора като теб а пространството предразполага за съвместна работа заедно с най-готините инициативи в страната. Приканвам всеки амбициозен, търпелив и заинтересован човек да кандидатства.
Идеалният кандидат:
-борави с български и английски език
-има страст към социалните мрежи и непринуден стил на blogging и писане на статии (нещо което аз само бих могла да обобщя като swag)
-желание да подпомогне развитието на бета пространството като се включва в разнообразни дейности свързани с нашите обитатели (разпространяване на новини, членски карти, събиране на материал за бюлетин и т.н)
-има готовност да вземе участие в турнири по тенис на маса, дебати на тема “що е то изкуство?” и дегустация на великолепните изделия от бетакафе.
Срокът е 16 септември, а към формата за кандидатстване води този бутон (скрол до долу).