[:bg]Не, този път обявата не е за софтуерен разработчик, нито пък за уеб дизайнер. Всъщност търсим някой, който да поеме управлението на нашето любимо betacafe!
Сърцето на betahaus. Мястото, където всички се срещат. Първото нещо, което хората виждат, когато влязат в betahaus. Епицентърът на общността. С други думи ще работиш в ядрото на компанията. Ще си този изключително важен човек, който управлява кафенето, курира напитките и храните, моделира и освежава атмосферата и гарантира качеството на предлаганите услуги за събития.
betahaus е coworking space или пресечната точка между свободните професии, технологиите и бизнеса, а твоята роля ще бъде да си пресечната точка на пресечната точка. Ще работиш в страхотен екип, винаги готов да помага и с невероятна общност от талантливи фриленсъри, стартъпи, бизнес хора и агенции, обединени под един покрив, споделящи различни идеи и обща визия. Като бонус ще се сблъскваш всеки ден с най-разнообразни гости на betacafe: НПО-та, инвеститори, корпоративни служители, хора на изкуствата, медии, политици и т.н.
Ти:
– имаш опит с управлението на кафене/бар/ресторант
– имаш представа какво е счетоводство и как се ползва =SUMIF
– можеш да направиш перфектното капучино
– си подреден и структуриран в работата си
– не се стряскаш когато нахлуят 100 човека за събитие, ами всичко вече си планирал
– искаш да оживиш кафенето със стойностни събития
– си гъвкав делник и празник, също както сме целият екип. Работата в betahaus не е от 9 до 17, но в същото време не e и 80 часова работна седмица.
– си социален и комуникативен
– говориш английски
Ако всичко това ти звучи като едно жестоко начинание, значи можеш бързо да кандидатстваш през този линк. Ако не е за теб, но се сещаш за точния човек, само му го препрати.
Кандидатури се приемат до 16 ноември.[:]