_DSC0827-1И тази седмица бетакафето не остана без светски събития, които внесоха много настроение, емоции и усмивки. Цели 106 артиста се погрижиха за изложбата на уникални торбички за многократна употреба като заместител на полиетиленовите такива, с които ни затрупват от магазините. Инициативата беше организирана от Surfrider Foundation Sofia и е ежегодна в тяхната програма за събиране на средства.

След представянето в Събота (29.03), нашето любимо кафе определено беше с нова визия. Не се виждаха стени. Торбички, торбички и някак ти се струваше, че си в съвсем различен свят (този на рисунките). Масата за тенис се подпря до стената и се оказа, че на нейно място се създаде нов уютен кът, подходящ за релакс и работа (и между другото най-клюкарското място е betakafeto 🙂 ) . Освен хубавото време, изложбата определено ни зареди с енергия за една страхотна седмица в която, въпреки че изпратихме някои наши колеги се убедихме, че betahaus ще продължава напред и ще бъде център за вдъхновения, хубави преживявания и всякакви събития. Утвърдихме и създадената вече петъчна традиция – на по бира в beta. На разположение сме и ние, и хладилникът. Заповядайте!

_DSC0816-1След края на изложбата (06.04), свалиха произведенията на изкуството (наистина вярваме, че това е нещо повече от просто една торбичка), защото нетърпеливите нови собственици искаха да си ги вземат. Въпреки това, все още желаещите да се сдобият с една такава имат възможност да го сторят, защото средствата от тяхната продажба отиват за почистване на околната среда. Бъдете готови за следващата изложба, която ще изпълни нашето пространство. Тя ще бъде на един млад, много добър артист. Ще я запазим в тайна, следете календара на сайта за идните събития.