[:bg]Защото Дора, Сашо и Светла правят точно това. Не просто сладоледи и не в големи количества, но пък са с големи сърца.
Част от закуската ни отново беше осигурена от Фермерско сдружение Мокрище, благодарение на Farmhopping Bulgaria, а Гери направо ни зарадва с тоя кус-кус.
Представянето включваше обичайни летни моменти – бивши, настоящи, въображаеми гаджета, фестивали и изгреви. Имаше дефицит на домашни любимци, но пък осемте мишки с големи истории на Иван май успяха да върнат равновесието.
И така за сладоледите, които подкрепят каузи… Идеята за Power Pops идва в ония сладки моменти, в които нещо като сладоледа те прави щастлив. Парите също де, ама по-готино като отиват за другите. Онези, които имат по-голяма нужда. Нали се сещате – tax the rich, feed the poor, till there are no rich no more. Замразените плодови десерти на клечка не са обичайното. Дадох шанс на сладоледа още веднъж и…добре, така да го кажа. Авокадо + кокосово мляко + клечка = popping flavours. Тази събота ще имате възможност да го пробвате, а много ми се иска и малко да ви предизвикам и да си вземете ягода с пипер.
power pops сладолед
Те са “за” чистото ядене, добрите дела, социалната промяна и един по-различен свят. Ценообразуването е слабо, но амбицията прелива. Знаят колко излизат рецептите им и предвиждат някаква сума, но оттам нататък малко се губи. Самофинансират се за момента, влагат пари и не очакват възвръщаемост. Понякога казват, че повече приличат на НПО, отколкото на бизнес, но като цяло искат да намерят златната среда. Запалени са по естествен начин, нямат лого, ама много искат да си имат – Logowski, къде сте? Искат да влагат точно  0 в маркетинг на този етап. Ей тук избухнахме – забравете я тая дума, вярвайте ни.
Като пораснат искат да си имат един цех повече сладоледи на по-ниски цени. А иначе ще ги намерите по готини събития като това в събота. Чакаме ви. Напомням – авокадо с кокосово мляко!


Е, така. Видяхме се, запознахме се и се понаучихме. Елате следващата седмица, когато ще си поговорим с екипа на Wishio.bg
Ела на тест ден в пространството ни или направо си заяви бюро.
* Реших, че закуската става гранде част от Кралското общество от XIXв. и именувам нов химичен елемент в блога – този на впечатленията.[:]