[:bg]Като дом на фрийлансъри, компании и будни хора с хъс, динамиката в къщата ни никога не спира. Тривиално казано, но факт, че няма един ден, който да си прилича с друг, и именно това превръща ежедневието ни в постоянно приключение и го изпълва с много смях. Освен да работим под един покрив, да се вдъхновяваме и учим един от друг, се стараем винаги да съчетаваме полезното с приятно, като особено наблягаме на второто. Затова винаги приветстваме и идеите и технологиите, които допринасят.
Когато Acer избра бетахаус за мястото, което да тества едно от последните си попълнения в семейството, ние го приехме с радост и веднага включихме в най-различни активности.
Оказа се, че лаптопът хибрид  Switch 5 е изключително удобен за работа, тъй като устройството е “2 в 1” и комбинира в себе си лаптоп с таблет, специална писалка и новата супер яка windows ink технологияТова ни позволи да го използваме за водене на записки в срещи, както и да направим един по различен брейнсторминг за програмата ни от вътрешни събития, в който заменихме флипчарта и маркерите с лаптопа, писалката и проектор.

За да включим повече хора, които да имат възможността да изпробват ink технологията, решихме да позиционираме устройството в betacafe, като любимото ни място в къщата, което е отворено и за външни посетители. Така всеки можеше да подраска, докато чака за кафе, или просто си почива. Особено внимание получи от дизайнери и илюстратори и така прекарахме няколко дни подред рисувайки, оцветявайки и познавайки думи. Момичетата от кафето също решиха да се възползват докато е там и Switch 5 придоби още една функция, като се превърна в удобна регистрация за нови обитатели.
Благодарим на Acer за възможността и не бихме се разсърдили, ако решат да ни го оставят.


ела при нас

[:]