Бета вече е на половин година. За сметка на това станахме не полу, а цели финалисти на forbes business awards за стартиращ бизнес; за последните 6 месеца  бяхме в основата на средно по събитие и половина на ден; а пръстите на ръцете на бетаекипа вече не стигат, за да преброим колко обитатели минават през workspace. Явно ще трябва да въведем някаква нова система – сигурно excel.
По-важното обаче е,  че преди половин година коуъркингът в България беше несериозно възприемана идея, а днес за стотици е реална работа среда.Също така преди шест месеца едва ли някой можеше да си представи колко хора ще говорят и действат за създаването на свой бизнес. Какво остава за развитието на стартъп среда. Тя вече е факт и сме щастливи, че сме част от нея. Същевременно силно се надяваме да сме допринесли поне малко за тази екосистема, изпълнена с умения и ентусиазъм. Затова вярваме, че този полу рожден ден не е само наш.
Благодарим на всички, които вярват  в идеята ни от самото начало.  Благодарим и на тези, които не спират да са скептични, за да ни надъхват допълнително. Благодарим и на цялата стартъп общност в България,  с която заедно всеки ден доказваме, че и у нас има място за развитие на предприемачество и иновации.
ваш бетаекип
ПС. Сашо&Сашо: И все пак като сме го почнали в стил Оскарите, преди всичко искаме да благодарим на Елена, Ирина и Ангел, без които в момента щяхме да седим самотно на две бюрца в 400 кв.м. офис, да си гледаме двамцата Lean Startup Conference на големия екран и да играем тенис на маса в едно пусто и необитаемо кафе. Шапка долу, а всичко останало само нагоре!