logo (1) Тази година на Digitalk ще присъстват много големи имена. Не можем да не се спрем на Reshma Sohoni, която е създател и партньор на Seedcamp. В рамките на първия ден от конференцията ще се проведе Mini Seedcamp. Целта ще бъде местните стартъпи, преминавайки през майсторски класове да получат една добра обратна връзка от „Харвард на акселераторите в Европа“.
За пример ще бъде представен нашият „стартъп – отличник“ farmhopping. Те успяха да се присъединят към голямото семейство на Seedcamp, който тази година се проведе в Берлин.
betahaus ще се включи в подкрепа на стартъпите, като малък корнер по време на конференцията. Пространството ни там ще бъде напълно достатъчно да побере всички, които желаят да разговарят с Росица Митова, co-founder на farmhopping.Бихте могли да научите повече за пътя, който те извървяха като стартъп, за да достигнат такъв успех, какъвто е финансиране от Seedcamp.

За да направим достъпа още по-лесен, ви предоставяме промо-код | betahaus |, 50 билета на стартъп цена от 50 лв., който може да използвате при регистрацията си тук!